'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Lisbeth

Diëtist

Lisbeth Vierendeels (°1971) studeerde af als diëtiste aan het COOVI-PHITS (nu Erasmus Hogeschool Brussel) in 1994.


Vandaag is Lisbeth actief als zelfstandige diëtiste en praktijkcoördinator binnen de groepspraktijk. Zij zetelt in de Zorgraad van de ELZ Klein Brabant – Vaartland en trekt de diëtistenkring Schelde-Rupel.


Met meer dan 25 jaar beroepservaring gaat haar aandacht specifiek naar psychodiëtetiek zoals (beginnende) eetstoornissen en ernstig verstoord eetgedrag alsook begeleiding van kinderen met overgewicht (vanaf 8 jaar). Volgt op regelmatige basis opleidingen en neemt deel aan buiten- en binnenlandse studiedagen.


Zij deed werkervaring op in de voedingsindustrie (enterale en klinische voeding), in ziekenhuizen (afdelingshoofd voedingsdienst) en in woon-en zorgcentra (geriatrie en HACCP).


Lisbeth is een erkende diëtiste met RIZIV-nummer 5-61612-18-601 en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten (www.vbvd.be), European Federation of the Associations of Dietitians (www.efad.org), Diabetes Liga (www.diabetes.be) en Stichting tegen kanker (www.kanker.be).