'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Sophie


Diëtiste

Diabeteseducator
Sophie Van de Veken (°1994) studeerde af als diëtiste aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Heeft tevens met succes een postgraduaat opleiding voltooid als diabeteseducator aan de HoGent.


Vandaag is Sophie voornamelijk actief als zelfstandige diëtiste en diabeteseducator binnen de groepspraktijk.


Zij is gespecialiseerd in algemeen voedingsadvies, medisch dieetadvies en begeleidt/adviseert mensen met prediabetes en type 2 diabetes in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. In het kader van het nieuw wettelijk zorgsysteem (2018) geeft Sophie ook educatielessen (voor- en zorgtraject).Sophie is een erkende diëtiste – diabeteseducator (rizivnr 5-64645-89-701) en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (www.vbvd.be), European Federation of the Associations of Dieticians (www.efad.org) en de Diabetes Liga (www.diabetes.be).