'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Lissa


Kinderpsycholoog

Orthopedagoog
Lissa Verheyden (°1991) studeerde als Master Klinische Psychologie af aan de Universiteit Gent in 2017. Ze deed ervaringen op via trajectbegeleiding bij kinderen en jongeren binnen het CLB. Daarnaast is Lissa werkzaam in De Klokke vzw, een organisatie voor personen met een verstandelijke beperking. Lissa is mama van een dochtertje geboren in 2019.

 

Lissa zal handelingsgericht werken met de cliënt. Er wordt systematisch te werk gegaan en samen met de cliënt een doel voorop gesteld. Hierbij is het belangrijk dat er een klik is tussen de psycholoog en het kind, de jongere of de persoon met een beperking. Lissa werkt oplossingsgericht en zal dus ook focussen op wanneer het wel goed loopt en problemen zich niet voordoen. Samenwerking met ouders, voogden, scholen, voorzieningen, huisartsen en andere partners in het werkveld staat centraal.


Lissa is als erkend klinisch psycholoog (visumnummer 301282) ook aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen (BFP, www.bfp-fbp.be) en de Vlaamse vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP, www.vvkp.be).

'T CAUTER


Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.

CONTACTEER ONS

‘t Cauter

Therapiegerichte Multizorg

Hekkestraat 2

2890  Sint-Amands

 

Lisbeth Vierendeels

   lisbeth@tcauter.be

   Diëtiste/voedingsdeskundige

   0473 99 09 89


Ellen Braem

   ellen@tcauter.be

   Podoloog

   0477 81 24 30


Sophie Van de Veken

   sophie@tcauter.be

   Diëtiste/diabeteseducator

   0497 84 50 56

   https://www.instagram.com/_sopheats/


Bjorn Le Roy

   bjorn@tcauter.be

   Ergotherapeut

   0477 21 54 86

   https://www.instagram.com/bjornleroy/

    https://www.facebook.com/ergoleroy/


Lissa Verheyden

   lissa@tcauter.be

   Kinderpsycholoog/orthopedagoog

   0479 65 09 72


Steffi Van Aken

   steffi@tcauter.be

   Klinisch psycholoog

   0468 030 280