'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Lissa


Kinderpsycholoog

Orthopedagoog
Lissa Verheyden (°1991) studeerde als Master Klinische Psychologie af aan de Universiteit Gent in 2017. Ze deed ervaringen op via trajectbegeleiding bij kinderen en jongeren binnen het CLB. Daarnaast is Lissa werkzaam in De Klokke vzw, een organisatie voor personen met een verstandelijke beperking. Lissa is mama van een dochtertje geboren in 2019.

 

Lissa zal handelingsgericht werken met de cliënt. Er wordt systematisch te werk gegaan en samen met de cliënt een doel voorop gesteld. Hierbij is het belangrijk dat er een klik is tussen de psycholoog en het kind, de jongere of de persoon met een beperking. Lissa werkt oplossingsgericht en zal dus ook focussen op wanneer het wel goed loopt en problemen zich niet voordoen. Samenwerking met ouders, voogden, scholen, voorzieningen, huisartsen en andere partners in het werkveld staat centraal.


Lissa is als erkend klinisch psycholoog (visumnummer 301282) ook aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen (BFP, www.bfp-fbp.be) en de Vlaamse vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP, www.vvkp.be).