'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Bjorn


Ergotherapeut

Ergonoom
Bjorn Le Roy (° 1979) studeerde als ergotherapeut af aan de PXL hogeschool in 2019. Hij heeft met succes stages gelopen op de kinderpsychiatrie MPK Gasthuisberg en in het UPC Bierbeek. Hierdoor heeft Bjorn bijzondere interesse ontwikkeld in de complexe psychische problematiek en ontwikkelingsstoornissen van kinderen en volwassenen met een mentale en/of een fysieke beperking.


Zijn huidige job als product specialist physical Rehabilitation is vooral gericht naar training van ergotherapeuten in de aanvullende revalidatie van de bovenste ledematen na NAH, ongeval, ... .


Zijn jarenlang ervaring en kennis zet Bjorn graag in als zelfstandige in bijberoep.


Bjorn is een erkend ergotherapeut met rizivnr 6-52271-54-650 en lid van de beroepsvereniging ergotherapie Vlaanderen (www.ergotherapie.be).